Hoppa till verktygsfältet

Gå med i vår förening

Det är gratis att använda vår webbtjänst för trädgårdsdelning, men har du möjlighet får du gärna medfinansiera den genom att bli medlem i vår förening. Tillsammans blir vi starkare.

Som medlem medfinansierar webbtjänsten och bidrar på så vis till skapandet av fler köksträdgårdar. Du får följa utvecklingen av rörelsen på nära håll och kan lyfta egna förslag på föreningens årsmöte.

Medlemskapet kostar per kalenderår 75 kr, men du får gärna bidra med ett valfritt högre belopp. Betala in avgiften till Swish 0730–68 86 62 (Rebecka Hagman) eller föreningens bankgiro 284-8497.

Ange följande uppgifter:*

– För- och efternamn
– Födelsedatum (år-månad-dag)
– Mejl och telefon

Tusen tack! Vi skickar dig ett mejl för att bekräfta medlemskapet.

Varmt välkommen!

Lär känna oss i styrelsen

Läs mer i stadgarna

* Föreningen använder dina uppgifter för att bjuda in dig till årsmötet och informera om det som är aktuellt i Co-Grow. Vissa projektmedel kräver uppvisande av medlemmarnas födelsedatum vilket gör att vi frågar efter det. Dina uppgifter tas bort ut medlemsregistret när du ber om det eller inte förnyar medlemskapet. Hör av dig till oss om du har frågor.

Följ oss på Facebook

Hjälp oss att nå ut genom att dela våra inlägg.

Gilla Co-Grows sida